Demokratska stranka će opstati uprkos želji Aleksandra Vučića da je uništi, rekao je Srđan Milivojević, član Izvršnog odbora Demokratske stranke.

Podele u Demokratskoj stranci ne prestaju. Deo demokrata organizovao je izbornu skupštinu protivno Statutu stranke i za predsednika izabrao Branislava Lečića. Drugi deo demokrata koji podržava Zorana Lutovca održao je Glavni odbor na kome su dali jednoglasnu podršku aktuelnom predsedniku i izglasali poverenje Izvršnom odboru koji je isključio članove stranke koji su organizovali nelegitimne izbore. Pitali smo Srđana Milivojevića, člana Izvršnog odbora Demokratske stranke, kome odgovaraju svađe u DS-u.

Srđan Milivojević je rekao da je Demokratska stranka  jedina politička stranka koja je doživela da je napusti nekoliko predsednika od uvođenja višestranačja i od obnove rada Demokratske stranke. Demokratska stranka će opstati uprkos želji Aleksandra Vučića da je uništi, ona će biti ključni nosilac borbe protiv njega, i ona će biti odlučujući faktor, i ona integrativna snaga koja će dovesti do njegovog svrgavanja s vlasti, poručio je Milivojević.