Epizodu serijala „Junaci doba zlog“ koja govori o Svetlani Ceci Ražnatović odgledalo je više ljudi nego što je odgledalo film „Vladalac“ koji beleži 2,1 milion pregleda, izjavio je novinar Slaviša Lekić.

Epizoda o Svetlani Ceci Ražnatović serijala „Junaci doba zlog“ za dva dana zabeležila je neverovatnih pet stotina hiljada pregleda na jutjubu. Epizoda se bavi ne samo pevačkom karijerom takozvane „srpske majke“ već i njenim brakom sa Arkanom, vezama sa Zemunskim klanom i promenljivim odnosima sa političarima različitih političkih epoha. Nakon samo dva dana Ceca je uspela da emitovanje ove epizode skine sa jutjub platforme, što su mnogi protumačili kao dokaz njene zaštićenosti i nedodirljivosti. Zamolili smo autora serijala Slavišu Lekića da prokomentariše ovaj postupak Cece Ražnatović.

Direktorka Audio i video produkcije JSP Jovana Polić izjavila je da je nešto poput zahteva Cecinog advokata da se emisija ne emituje – nezapamćeno i da ne postoji ličnost u svetu o kojoj ne smete da pišete. Ona je dodala da se autorski tim ove emisije ne bavi onim što je Ražnatovićeva zaštitila, već se bavi činjenicom da je đuskala po estradnim binama i snimala preskupe spotove, dok su dobrovoljci paravojne jedinice kojom je komandovao njen suprug vršili ratne zločine. Naglasila je da se produkcija pozabavila i činjenicom da je Ceca bila verna druga Milorada Ulemeka Legije, Dušana Duće Spasojevića i Mileta Kuma Lukovića, od kojih su neki od nje tražili alibi, a ona pristala da posvedoči da su u danu atentata na premijera Zorana Đinđića logističari ubistva boravili u njenoj vili. Predsednik NUNS-a Željko Bodrožić rekao je da mu pretnja tužbom govori da je serijal gledan i da je izazvao pažnju javnosti, kao i da i dalje mnogi koji su na razne načine zaštićene persone iz devedesetih, a i kasnijih naših crnih perioda, ne razumeju da postoje i novinari koji hoće da postavljaju pitanja i istražuju sve što je u javnom interesu. Novinar Slaviša Lekić, autor serijala “Junaci doba zlog” rekao je da je emisija urađena u skladu sa zakonima koji su na snazi u Republici Srbiji, ali da je na osnovu primedbi više puta bila skidana i vraćana na jutjub, što je dodatno doprinelo njenoj gledanosti.