Povodom nedavnog Vučićevog poziva čelnicima opozicije da se biju, novinar Dejan Petar Zlatanović je preneo da se seća da su članovi Narodne stranke komentarisali da je nenormalno da predsednik države u 21. veku poziva nekoga da se bije.

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić sve slagao o susretu sa čelnicima te stranke u Predsedništvu. To je dokazao snimak tog događaja, za koji Vučić nije znao da postoji pa se, prema rečima Vuka Jeremića, „zaleteo sa izmišljanjima“ koja su objavili tabloidi i televizije pod njegovom kontrolom. Na licu mesta bio je i osnivač i urednik televizije i portala SRBIN INFO, Dejan Petar Zlatanović. Zamolili smo Dejana da prokomentariše kako je susret Jeremića i Vučića zaista izgledao.

Jeremić je rekao da je izvor „prorežimskih medija mogao biti samo Vučić lično“ i da je taj slučaj pokazao da je „reč o patološkom lažovu i koliko se može verovati njegovim interpretacijama“ i drugih događaja koji se održavaju iza zatvorenih vrata.

Novinar Dejan Petar Zlatanović je bio na licu mesta i čuo je razgovor ljudi iz Narodne stranke koji su komentarisali da je nenormalno da vas neko zove na tuču u 21. veku a predsednik je države.