Na stovarištima Ogrev počela je nova nedeljna akcija tokom koje će brojni artikli biti na značajnom popustu. Iz Ogreva dolazi još jedna lepa vest, a to je da su stovarište na Lazarevačkom drumu posetili mališani iz vrtića Sunčica.

Stovarišta Ogrev, koja se u gradu nalaze na Lazarevačkom drumu broj 13 i u Železničkoj ulici bb i u melencima u ulici Vujice Vujanova bb, u svojoj ponudi imaju keramičke pločice, opremu za kupatila, stolariju, boje i lakove, razne vrste alata, sve za vodovod i kanalizaciju, elektromaterijal, šrafovsku robu, opekarske proizvode, rezanu građu, sve za hidro i termo izolaciju, ogrevni materijal, a u ponudi ćete naći i parkete i laminate. Ogrev je za sve svoje kupce pripremio novu nedeljnu akciju, a stovarišta u gradu možete posetiti radnim danima od 8 do 17h i subotom od 8 do 14h dok je stovarište u Melencima otvoreno od 7:30 do 16h radnim danima i subotom od 8 do 13h.

U sklopu projektnog planiranja u vrtiću „Sunčica“ deca su, gledajući gradilište firme Jovanović u blizini vrtića, došla na ideju da bi mogla da sazidaju svoj grad. Baveći se projektom u vrtiću „Zidamo naš grad“ vaspitači su došli na ideju da obiđu firme koje se bave građevinskim materijalom. Na njihovo veliko zadovoljstvo i uz pomoć jednog od roditelja mališanima se ispunila želja pa su posetili Ogrev. Sve ono što su deca pravila i crtala u vrtiću imala su priliku i da vide uživo. Veliku pomoć pružili su im zaposleni u Ogrevu koji su im pokazali sve ono za šta su bili zainteresovani. Domaćinski su ugostili mališane i sa njima proveli lepo prepodne, a zauzvrat su od malih drugara dobili kartonsku kuću kao uspomenu na lepo i poučno druženje.