Tišma ove nedelje iz svoje ponude izdvaja bure za kupus kao i drveni ribež sa dva noža.

DOO “Tišma” u svom asortimanu ima kompletnu opremu za grejanje,grejna tela, rasvetu, kupatilsku opremu i sanitarije, mašine, alate za hobiste i profesionalce, HTZ opremu, šrafovsku robu, elektromaterijal, vodovodni i kanalizacioni materijal i drugo.

Sa dolaskom jeseni u našim krajevima počinju pripreme za zimske dane pa je tako najvažnije pripremiti hranu za zimu. Zimnica, kako se popularno naziva, obuhvata mnoštvo namirnica pripremljenih različitim postupcima koji garantuju očuvanje svežine i dobrog ukusa. Tišma ove nedelje izdvaja bure za kiseli kupus, različitih veličina kao i drveni ribež sa dva noža namenjen za ribanje kupusa i zelja.

Robna kuća Tišma nalazi se u Beogradskoj ulici bb. Radno vreme je radnim danima od 8 do 17h i subotom od 8 do 15h. U Tišmi svu kupljenu robu možete platiti gotovinom, ili odloženim plaćanjem na 5 mesečnih rata putem administrativne zabrane, kao i čekovima građana bez kamate. Za sve dodatne informacije možete pozvati brojeve telefona 023/525-233 i 023/522-443.