Treća faza realizacije programa ,,Moja prva plata’’ je završena i očekuje se objavljivanje konačne liste kandidata. Knjigovodstvena agencija Profit partner se odlučila za ovaj program i kako ističu iskustva su pozitivna. Program ,,Moja prva plata’’ pokrenut je 2020. godine  i očekuje se da i u narednim godinama bude stalna aktivnost Nacionalne službe za zapošljavanje.

U okviru programa „Moja prva plata“ završena je treća faza realizacije. U ovoj fazi, za objavljene konkretne radne pozicije sa opisom poslova poslodavci su selektovali kandidate. Do petka, 29.12. na portalu „Moja prva plata“ biće objavljena konačna lista poslodavaca sa brojem izabranih izvršilaca na oglašenim radnim pozicijama.

Agencija Profit partner iz Zrenjanina postoji dve godine i bavi se uslugama knjigovodstva. Sa vlasnicom Duškom Došlo smo razgovarali o programu i o tome koliko im je ovakvo iskustvo bilo korisno.

Program „Moja prva plataˮ mladima bez radnog iskustva omogućava da obave praksu na konkretnim poslovima kod poslodavaca, i na taj način steknu znanja, veštine i kompetencije za rad i tako povećaju svoje mogućnosti za zapošljavanje.

Program ,,Moja prva plata’’ pokrenut je 2020. godine  i očekuje se da i u narednim godinama bude stalna aktivnost.