U prostorijama vrtića Crvenkapa u Zrenjaninu upriličena je svečana primopredaja dostavnog vozila za hranu Predškolskoj ustanovi Zrenjanin koje je donirala kompanija NIS.

Kompanija NIS nastavila je sa pružanjem podrške lokalnim zajednicama širom zemlje. Poslednja u nizu je uručenje novog kombi vozila za distribuciju hrane Predškolskoj ustanovi Zrenjanin koje će doprineti da sveži obroci iz centralne kuhinje stignu na vreme u 20 obdaništa i do više od 2.600 mališana, koliko ih je u toku 2023./24. godine upisano u vrtiće ove predškolske ustanove.

Događaju povodom uručenja dostavnog vozila prisustvovao je i zamenik generalnog direktora NIS-a Vadim Smirnov koji je rekao nešto više o akciji i saradnji sa gradom Zrenjaninom.

Kompanija NIS već deceniju i po neguje partnerstvo sa gradom Zrenjaninom, u kojem je podržala veliki broj projekata u želji da doprinese boljim uslovima za život i razvoj dece. Putem različitih društveno odgovornih projekata, NIS je u Zrenjanin od 2009. godine uložio više od 280 miliona dinara.