Protekle subote u Beogradu je održan prvi golf turnir na simulatorima. Okupili su se početnici, ali i najiskusniji golferi u Srbiji, a turnir je organizovao Kapetan Dragan, koji je sertifikovani učitelj golfa. Pobednici turnira bili su Dušan Vuletin i Dejan Simić. Mladi golfer Darko Bogunović zabeležio je najduži udarac turnira od 250m.

Golf je u Srbiji prilično nerazvijen sport, imamo samo dva golf terena, a uzak je i krug zainteresovanih za ovaj džentlmenski sport. Međutim, na putu smo da se to promeni jer su sada ljubitelji golfa u mogućnosti da ovaj sport treniraju na golf simulatorima koje mogu koristiti u gotovo svako vreme i bez obzira na vremenske uslove, što je značajna prednost u odnosu na standardne golf terene. Upravo na golf simulatorima igrali su protekle subote najiskusniji srpski golferi, ali i oni koji su golfom počeli da se bave pre samo nekoliko meseci. Turnir je organizovao Kapetan Dragan, koji je sertifikovani učitelj golfa.

Princa Mihaila Karađorđevića na turniru je bodrila supruga Ljubica Karađorđević, koja je i sama nedavno počela da trenira golf.

Na prvom turniru na golf simulatorima početnici u ovom sportu imali su priliku da za savet i poneku tajnu pitaju iskusnije golfere, da se bliže upoznaju sa njihovim načinom igre i čuju sve o njihovim prvim nadmetanjima i najtežim, ali i najinteresantnijim terenima na kojim su igrali. Oni iskusniji su, uz svoje mlađe kolege, imali priliku da se sete svojih početničkih dana. Sve u svemu, prvi golf turnir obeležilo je dobro druženje i odlično raspoloženje, a od organizatora su stigle najave da će turniri biti organizovani jednom mesečno kako bi se što više ljudi u Srbiji upoznalo sa ovom pre svega džentlmenskom igrom.