Porodica Sarvak živi u trošnoj kući na kraju Mužlje. Roditelji i njihovo trinaestoro dece sanjaju o toploj i pristojnoj kući. U pomoć su im priskočili dobri ljudi velikog srca predvođeni nenadom Erićem i Stanislavom Dragojlo. Deo posla je odrađen, ali još je ostalo dosta toga da se uradi, a pre svega da im se obezbedi struja. Stoga je sada, više nego ikad, neophodno da se priključite akciji za pomoć ovoj porodici.

U Mužlji, na adresi Hunjadi Janoša 179, stanuje petnaestočlana porodica Sarvak. Roditelji, Bandi i Gabriela, vredni ljudi, koji su radili raznorazne poslove kako bi prehranili svoju porodicu, u trošnoj kući i u nehumanim uslovima, nedostojnim čoveka, žive sa svoje trinaestoro dece. Nadu u bolje sutra i nadu da će jednog dana moći da žive u pristojnim uslovima, u lepoj i funkcionalnoj kući, pružio im je sugrađanin Nenad Erić, čiju je ideju odmah i bez pogovora prihvatila i sugrađanka Stanislava Dragojlo.

U vest o tome da će dobiti novi dom Sarvakovi nisu odmah poverovali. Danas, kada ih samo par koraka deli od kuće o kojoj sanjaju već dve decenije, neizmerno su zahvalni svim ljudima koji su im pomogli, a u radovima na obnovi doma učestvuju svakodnevno.

Nažalost, radovi i pored sve pomoći, nisu išli glatko. Tokom jedne noći ukradena je sva pomoć koja je Sarvakovima stigla sa raznih strana. Veliko razočaranje i tugu u prvom trenutku zamenila je sreća kada su stvari pronađene i vraćene, a radovi nastavljeni.

Nenad i Stanislava izrazili su zahvalnost svima koji su na bilo koji način pomogli u dosadašnjim radovima na domu porodice Sarvak. Kako kažu, posla ima još mnogo, a svaka pomoć, kako u materijalu tako i novčano i dalje je dobrodošla.

Ko god ima volju i želju da pomogne porodici Sarvak to može učiniti tako što će kontaktirati Nenada Erića na broj telefona 0604275872 ili ulatiti novčani iznos na žiro račun Systema parket Zrenjanin 165-0007017175763-91, sa naznakom da je svrha uplate pomoć porodici Sarvak. U ovom slučaju važi izreka naše malo nekome znači mnogo i zato vas pozivamo da se priključite akciji za pomoć porodici Sarvak i da vrednim i poštenim ljudima i njihovoj lepo vaspitanoj i srećnoj deci pružimo dom kakav zaslužuju i dom o kom oduvek sanjaju.