Predstavnici više opozicionih lista predvođeni nosiocem liste “GG Dr Dragan Milić“  Draganom Milićem proglasili su pobedu na lokalnim izborima u Nišu. Milić je na konferenciji za medije organizovanoj na Trgu Kralja Milana u Nišu, na kojoj su pored njega govorili i predstavnici lista “Biramo Niš – Đorđe Stanković“ i “Dr Savo Manojlović – I ja sam Niš – Kreni-promeni“, izneo tvrdnje da je opozicija osvojila većinu, ali nije saopštio ni na osnovu kog procenta prebrojanih glasova, kao ni to koliko su procenata osvojile kandidovane liste na izborima.

Nosilac Grupe građana Dragan Milić izjavio je da je Niš slobodan grad i naveo da je sve što ima da poruči „da su oni pali“ i da neće biti saradnje sa Srpskom naprednom strankom. Obraćajući se na trgu u Nišu, rekao je da je bitka bila potpuno neravnopravna i istakao da „od večeras nikada više nevidljiva beogradska ruka neće upravljati našim gradom’’.

Milić je poručio da se ne treba igrati sa voljom Nišlija.

Đorđe Stanković, nosilac liste Biramo Niš, rekao je da Niš dobija novu vlast i da SNS odlazi u istoriju.

Na izborima u Nišu lista „Aleksandar Vučić – Niš sutra“ osvojila je 45 odsto glasova (30 mandata), lista „Dr Dragan Milić“ 24,4 odsto (16 mandata), „Biramo Niš – Đorđe Stanković“ 15,4 odsto (10 mandata), lista „Ujedinjeni – Nada za Niš“ 4,1 odsto (2 mandata), lista „Dr Savo Manojlović – I ja sam Niš – Kreni-Promeni“ 3,9 odsto (2 mandata), Ruska stranka 1,2 odsto (1 mandat), pokazuju preliminarni rezultati IPSOS-a i Cesida.