Zlatiborsko kulturno leto obogaćeno je koncertom Sare Jovanović, pevačice zabavne muzike. Ovo je njen drugi nastup na Zlatiboru ali prvi put da je nastupila na Kraljevom trgu. Koncert je realizovan u organizaciji TO Zlatibor uz podršku opštine Čajetina.

Popularna mlada pevačica Sara Jo održala je koncert na Kraljevom trgu na Zlatiboru. Mladi ljudi u publici, vrisak fanova, igra uz svaki ton pesme, reči su kojima može da se opiše nastup pred nekoliko hiljada posetilaca. Performans je otvorila pesmom „Bez sna“ a u nastavku su se ređali hitovi poput „Muškarčina“, „Mili, mili“, „Divlja“ i mnogi drugi. Ono što je takođe oduševilo sve prisutne jeste očaravajuća interakcija pevačice sa publikom, koja je bila pokretač ove večeri za pamćenje.

Sara Jovanović se širem auditorijumu predstavila na muzičkom takmičenju „Prvi glas Srbije“ pre više od 12 godina i ovom prilikom, zahvalila se svojoj porodici na podršci i verovanju u njen talenat i uspeh. Najveći odskok u karijeri desio se učešćem na „Pesmi za Evroviziju 2022.godine“ nakon čega je objavila album „Bez kontrole“.

„Zlatiborsko kulturno leto“ nastavlja se 24. jula  kada počinje festival pod nazivom „Refest“, koji će trajati tri dana, od 24. do 26. jula, na Tić polju na Zlatiboru.