Predsednica Pokrajinske vlade Maja Gojković, zajedno sa predsednikom Skupštine AP Vojvodine Balintom Juhasom, obišla je danas Palić, gde su, uz podršku Pokrajine, do sada realizovani značajni projekti na rekonstrukciji i urbanom uređenju Velikog parka, obnovi Vodotornja, izgradnji saobraćajne i turističke infrastrukture, među  kojima je  palićki akva-park.

Nakon obilaska Velikog parka i Vodotornja, a potom i akva-parka, predsednica Gojković je izjavila da je ovaj turistički i kulturni biser Srbije, Vojvodine i Evrope – dobio potpuno nov izgled,  uz uverenje da će vrlo brzo, a naročito nakon puštanja u rad brze pruge od Novog Sada do Subotice, privući rekordan broj posetilaca i otvoriti novo poglavlje u životu ovog znamenitog mesta.

Predsednik Skupštine AP Vojvodine Balint Juhas istakao je da Palić ima potencijal da bude turistička destinacija vrhunskog kvaliteta.

Obilasku su prisustvovali i  pokrajinski sekretar za  urbanizam i zaštitu životne sredine Nemanja Erceg i direktorica „Parka Palić“ Valerija Denč.