Zbog obavljanja radova u okviru Prve faze rekonstrukcije vodovodne mreže u gradu,u sredu će na šest časova biti zatvorena za saobraćaj i parkiranje motornihvozila Saveznička ulica.U okviru Prve faze rekonstrukcije vodovodne mreže koja obuhvata zamenu oko 20 kmcevi starijih od 50 godina i izgradnju isto toliko kilometara vodovodnih priključaka koji vode od novopostavljene mreže do objekata korisnika, JKP „Vodovodi kanalizacija“ Zrenjanin obavljaće radove u Savezničkoj ulici od raskrsnice saPetefijevom do raskrsnice sa ulicom Cara Dušana.

Zbog obavljanja radova planirano je da, ukoliko ne dođe do nepredviđenih situacija,Saveznička ulica u sredu 07. avgusta od 8 do 14 časova bude zatvorena za saobraćaj iparkiranje motornih vozila, dok će pešacima biti omogućen prolaz u skladu satrenutnom situacijom oko izvođenja radova na terenu.

Mesto izvođenja radova biće obeleženo odgovarajućom saobraćajnom signalizacijom, au slučaju da radovi budu završeni pre planiranog vremena ulica će ranije bitiotvorena za saobraćaj.