Koncert „Filmske muzike“ u različitim formama postoji od 2009. godine i to je ono što ga čini interesantnim, nikada nije isti. I publika u Čajetini je imala priliku da uživa u njegovom izvođenju.

U okviru „Kulturne ture“ u parku u Čajetini održan je koncert filmske muzike „Boje noći“. Mina Lazarević, širem auditorijumu poznatija kao glumica, 2009. godine odlučila je da se oproba i u ulozi pevačice. S obzirom da koncerte filmske muzike izvodi već 15 godina, jasno je da je publika veoma lepo reagovala na program ovog tipa. Uz pratnju orkestra i goste: Ljiljanu Stjepanović, Natašu Radovanović i Žarka Stepanov, veče u čajetinskom parku je bilo očaravajuće.

Najpoznatije i najlepše filmske melodije od „Lovca na jelene“, „Briljantin“, „Džejms Bond“, „Kosa“, „Boja noći“, „Kabare“ vodile su prisutne na putovanje kroz vreme tokom koga su osetili atmosferu legendarnih ostvarenja.

Preko nezaboravnih stranih i domaćih kompozicija ukusi svih generacija su zadovoljeni a izvođači podržani brojnim aplauzima.