Razgovor i posete Aleksandra Vučića Zapadnoj Srbiji nisu ništa drugo nego „putujuće pozorište naprednjaka“ koje ima za cilj da predstavi predsednika kao žrtvu, čoveka koji radi sve u korist ove zemlje, saopštila je danas stranka Zajedno.

Realna slika je mnogo gora nego što se čini. Posle masovnih protesta po gradovima, ali i onog najvećeg u Beogradu, vlast je krenula na turneju, pozivajući svoje ljude na razgovor, uveravajući građane da neće biti kopanja sve dok se ne utvrdi da rudnik nije štetan, a sve to iz straha od građana, ukazala je ta partija.

Stranka Zajedno je ukazala da su na „rijaliti šouu“ u Malom Zvorniku prisustvovali svi oni koji su podobni i jako dobro poznati kao stalni statisti na predsednikovim skupovima, to je bila „predstava sa veoma dobro poznatim glumcima, ali na veliku žalost, bez talenta i sa veoma lošim scenarijom, nakon čije se izvedbe svima prevrće želudac“.

Vlasti nisu dorasle zadatku, potcenile su struku i narod, nazivajući nas sve zatucanima i bandom raspalom, rekli su time sve o sebi, a sve nas dodatno ujedinili i osnažili da nastavimo borbu i nikada i nikome ne dozvolimo da realizuje štetne projekte u našoj lepoj Srbiji, zaključuje Zajedno.