Popularna rok simfonija koja je posvećena Tini Tarner, nastupila je u četvrtak 15. avgusta na Kraljevom trgu na Zlatiboru.

Popularne pesme i vanvremenski hitovi, napravili su fantastičnu atmosferu i učinili da mnogobrojni obožavaoci klasične i rok muzike uživaju u dobro poznatom liku i delu kraljice rokenrola.

U predivnom ambijentu Zlatibora, savršeno letnje veče je tokom izvanrednog nastupa pored poznatih melodija bilo ispunjeno aplauzima i ovacijama, što je potvrda dobre zabave za sve generacije. Simfoniju čini savršen i besprekoran spoj instrumentalista koji predstavljaju posebnu emociju i energiju, koja je po prvi put zasijala na zlatiborskoj sceni.

Izvođenje hitova poput  „Proud Mary“, „What’s Love Got to Do with It“ i „Simply the Best“  pružilo je prisutnima nezaboravan muzički doživljaj. Orkestar je uspeo da prenese energiju i emocije originalnih izvođenja na način koji je očarao sve prisutne.

Kako je veče odmicalo sjajna atmosfera je pratila razigranu i raspevanu publiku, pesme su se smenjivale u bogatom i raznovrsnom aranžmanu. Rok muzika u simnfonijskom maniru učinila je da najistančaniji ljubitelji ove melodije uživaju u ovom spektaklu. Ovaj koncert je bila retrospektiva kroz rad i stvaralaštvo Tine Tarner, koja je na svoj poseban i originalan način uticala u celokupnom muzičkom svetu i ostavila neizbrisiv trag. Ona je na jedinstven način, svoju interpretaciju provlačila kroz muzičke žanrove i učinila da svoje vanvremenske melodije i ritmove pamtimo danas.

Rok simfonija Tine Tarner na Zlatiboru je događaj koji će se dugo pamtiti, a svi prisutni ljubitelji muzike će se sećati ovog posebnog koncerta u kojem su uživali i muzičkom nasleđu jedne od najvećih rok ikona svih vremena.