11. Noćni bazar u Zrenjaninu održan je na Maloj Pijaci na Lesnini, a okupio je veliki broj i izlagača i kupaca. Dobro druženje, uz odlično raspoloženje i dobru muziku trajalo je od 17 do 23 časa.

U petak, 30. avgusta, održan je još jedan Noćni bazar na Maloj pijaci u Zrenjaninu. Bilo je tu svega – domaćih suhomesnatih proizvoda, štrudli, rakija, likera, meda, prirodne kozmetike, raznoraznih rukotvorina, cveća… Pažnju nam je odmah na početku privukao jedan šarenoliki štand na kom je Marica Popov iz vrbasa izložila svoja mala umetnička dela.

Svoje nadaleko poznate rakije na bazaru je predstavilo i Poljoprivredno gazdinstvo Nedimović iz Banoštora, a mirisne i prirodne proizvode Zrenjanincima je predstavila Vin radionica iz Novog Bečeja.

Na svom slatkom štandu med i proizvode od meda predstavilo je pčelarstvo Atlagić, a u njihovoj neposrednoj blizini bio je i kozmetički brend „Gorska vila“ koji je kao i uvek privukao je veliku pažnju posetilaca.

Šarenila se i tezga Marinele Dojčinović, a na njoj minđuše i ogrlice najrazličitijih boja i oblika, među kojima je svako mogao pronaći neki komad po svom ukusu.  Kada je u pitanju hrana posebno se izdvojio štand sa slatko ljutim i ljutim sosevima porodičnog gazdinstva iz Sente.

I ovo okupljanje malih proizvođača i kupaca je pokazalo da je dolazak Noćnog bazara u Zrenjanin bio dobra ideja jer su se rastali sa dogovorima o narednom susretu i druženju na istom mestu.