Neretko slušamo priče o bahatim predstavnicima vlasti i iznova i iznova se nad njima zgražavamo, ali da li je moguće da smo dopustili da ta bahatost dođe dotle da predstavnici vlasti maltretiraju i decu? Naime, pomoćnica gradonačelnika Zrenjanina, Vera Milošev, u nedelju uveče je uvredama, pretnjama i dobro znanim rečima „znaš ti ko sam ja“ i „ovo je moj grad“ isprepadala tri dečaka u bioskopu, kaže roditelj jednog od dečaka.

Tri brata su u nedelju 01. septembra otišla u bioskop nadajući se da će poslednjeg dana raspusta uživati u filmu i druženju, ali veče se po njih završilo sasvim drugačije. Umesto da prepričavaju najbolje scene i replike iz filma koji su gledali oni su bili suočeni sa salvom uvreda i ružnih reči i to ni manje ni više nego od pomoćnice gradonačelnika Zrenjanina. Otac jednog od dečaka opisao nam je taj događaj.

Ponašanje koje je, prema rečima Save Mihajlovića, Vera Milošev pokazala i način na koji se ophodila prema dečacima ne priliče nikom, a pogotovo ne pomoćniku gradonačelnika. U cilju da prenesemo i njenu stranu priče kontaktirali smo je, ali ona nije želela da da izjavu povodom ovog slučaja. O samom događaju obavešteni su policija i tužilaštvo, a mi ćemo pratiti razvoj situacije i o tome obaveštavati javnost.