U prilogu koji sledi čućete odgovore Vere Milošev i Nenada Sarića na pitanja vezana za događaj u bioskopu i ispred bioskopa u tržnom centru Big u Zrenjaninu, u kom su bili neposredni akteri. Sa njima je Danilo Vidaković snimio i intervju koji možete pogledati na YT kanalu naše televizije.  

7 dana je javnost u Srbiji jednostrano i svakodnevno informisana o razlozima koji su doveli do nemilog događaja o kom smo mi, kao KTV televizija, prvi pisali i snimili prilog, pod naslovom ‘Pomoćnica gradonačelnika vređala dečake u bioskopu’. Toj jednostranosti nismo želeli da doprinesemo, već smo na nju bili primorani odlukom neposrednih aktera događaja da ne govore za našu televiziju dok slučaj ne dobije svoj institucionalni epilog. Iako je glavni javni tužilac odbacio slučaj, rekavši da nema elemenata krivičnog dela, odluku da u međuvremenu ne iznesu svoju verziju događaja, skupo su platili Nenad Sarić i Vera Milošev. Nakon prihvatanja ostavke Vere Milošev na funkciju pomoćnika gradonačelnika Zrenjanina ona i njen verenik Nenad Sarić, odlučili su da se njihov glas konačno čuje i pristali da urade ono što smo ih mi zamolili na samom početku ove priče: da daju izjave za našu televiziju. Oni su odgovarali na brojna pitanja, počevši od toga zašto su odlučili da svoju verziju događaja ekskluzivno iznesu baš na KTV televiziji, kao i zbog čega se toliko dugo nisu oglašavali.

U ovom prilogu čuli ste odgovore na neka od pitanja, a ceo razgovor možete pogledati na zvaničnom Jutjub kanalu KTV televizije, u prilogu objavljenom u ponedeljak 9. septembra pod naslovom EKSKLUZIVNO za KTV: Vera Milošev i Nenad Sarić prvi put o nemilom događaju i medijskom linču. KTV televizija i dalje će pratiti ovaj slučaj i o njemu izveštavati gledaoce, sve do pravosnažne odluke nadležnih organa.