Pokret Kreni-Promeni deli građanima širom Srbije nalepnice protiv Rio Tinta i iskopavanja litijuma i bora. Zrenjaninci svoje nalepnice mogu preuzeti na punktu u ulici Cara Dušana br. 5 od 18. do 20. Septembra od 12 do 15 časova.

Od 13-20. septembra na teritoriji cele Srbije Kreni-Promeni će sprovoditi podelu nalepnica protiv Rio Tinta i iskopavanja litijuma i bora. Podela nalepnica će se sprovoditi na punktovima u sledećim mestima: Arilje, Bačka Palanka, Beograd, Golubac, Niš, Novi Sad, Pančevo, Sremska Mitrovica, Kruševac, Valjevo i Zrenjanin. Zrenjaninci svoje nalepnice mogu preuzeti na punktu u ulici Cara Dušana br. 5 od 18. do 20. Septembra od 12 do 15 časova.

“Mediji su zatvoreni i borba koju vodimo protiv vlasti i Rio Tinta je neravnopravna. Cilj im je da nas umore, demotivišu i šire apatiju kako bismo odustali. I baš zato što to znamo, nećemo im to dozvoliti. Hajde da oblepimo Srbiju posterima i nalepnicama protiv protiv Rio Tinta i iskopavanja litijuma i bora”, poručuju iz pokreta Kreni-Promeni.