25. septembra u restoranu “Malo jezero” Peskara biće održano Tamburaško veče za Maju. Sav novac od ulaznica, pića i bakšiša biće uplaćen u humanitarne svrhe, za lečenje Maje Matin Krstić, kojoj možete pomoći i slanjem SMS poruke 1680 na 3030.

25. septembra u restoranu “Malo jezero” Peskara biće održano Tamburaško veče za Maju. Program će početi u 19 časova, cena uliznice je 500 dinara, a svoje mesto možete rezervisati na broj telefona 0600668002. Sav novac od ulaznica, pića i bakšiša biće uplaćen u humanitarne svrhe za Majino lečenje.

Sem ovog događaja MajiMatin Krstić možete pomoći i slanjem SMS poruke sadržine 1680 na 3030 ili uplatom sredstava na neki od računa.

Prvi simptomi bolesti javili su se 2023. godine u trudnoći u vidu otežanog hoda, potom i slabosti u rukama i nogama, a nakon porođaja došlo je do progresije. Dijagnostikovana joj je demijelinizujuća bolest CNS-a, neoznačena (G37.9 Morbus demyelinans systematis nervosi centralis, non specificatus) sa mogućom Multiplom sklerozom (G35 Sclerosis multiplex). Obzirom da joj je klinička slika sve lošija, a da nakon izvršenih ispitivanja ne ispunjava uslove za utvrđivanje konačne dijagnoze PPMS pa nema nikakvu terapiju niti mogućnost banjskog lečenja, Maja je u kontaktu sa lekarima klinike u Moskvi došla do saznanja da je precizna dijagnostika moguća najsavremenijim aparatima koje ima ova klinika kao i da je moguće zaustavljanje progresije bolesti. Sredstva su potrebna za transplantaciju matičnih ćelija (HSCT), specijalističke preglede, laboratorijske analize, kao i za putne troškove.

Za Majin korak ka pobedi! Budimo humani! Pomozimo Maji!